lördag 24 april 2010

Lördagsgodis

Titta vad jag fick till lördagsgodis idag......Tänk er att ha en granne med en hel textil skattkammrare nere i källaren..som hon till min stora glädje öppnar då och då och givetvis låter mig då vara med och ta del av allt det fantastiska ... Jag trodde mig ha sett allt innehåll i dessa lådor... men fick en trevlig överraskning idag då det visar sig att hon även har en hel gymnastikpåse full med knappar sorterade omsorgsfullt efter färg storlek och typ. Detta kom hon på då jag visade henne en del av helgens loppisfynd, söta vintageknappar i ljust turkos. För mig hade dessa turkosa skönheter räckt som lördagsgodis men självklart kunde jag inte motstå dessa underbara godishalsband. Nu ska jag frossa i knappgodis resten av dagen...mums.


...kanske till en kofta...

torsdag 22 april 2010

Detta gör mig glad idag

Susie cowie

Ute skiner solen...här sitter jag inomhus med massooor att göra.Tar en paus och kollar runt lite och så hittar jag det här. Detta gör mig glad...detta får mig att längta... detta ger mig hopp...långsamhetens lov.


"Att brodera...det är att fånga upp tid som annars skulle försvunnit"

..åh det var så länge sen...

torsdag 8 april 2010

Collage 1

Yamamoto masao

Ibland är det svårt att beskriva var man får sin inspiration ifrån. Det kan vara en vägg med flagnad färg, en simpel sak man råkar hitta på gatan, text, ljud... Eller som i detta fall stämningen och ögonblicken i dessa foton. Inte så svårt att beskriva ...vackert tycker jag.