torsdag 31 december 2009

Har inte varit så inspirerad att blogga den senaste tiden...däremot läser jag era bloggar ofta och länge, så tack för all inspirerande läsning under året. En annan stor inspirationskälla är alltid så fina Björk, så därför väljer jag denna bild att önska er gott nytt år med... hoppas vi ses nästa år!

fredag 11 december 2009

Bokbinderi

Jag har i två dagar haft nöjet att gå en kurs i bokbinderi med Cecilia Levy Levyform och det var fantastiskt roligt. Jag hann göra några enkla häften med bla japansk häftning, en finfin mapp, bok med orientalisk häftning samt en klädd bok. Så nu står falsben och fina gamla tapeter högt upp på önskelistan. Men jag tror att jag tjuvstartar lite med att kika in hos lim och handtryck här i Göteborg och drömma bort mig bland all fina gamla tapeter...

fredag 4 december 2009

Testar...

gammal teknik i nytt material...testar att fota helt manuellt...testar photoshop.

tisdag 1 december 2009

Ho ho ho nu är det snart dags...

...för årets julmarknad på Hdk som kommer att bli den bästa någonsin har jag fått höra. Tyvärr kommer textilstil själv inte medverka i försäljningen, men jag kommer naturligtvis vara där bland mina klasskompisar och dricka glögg, njuta av stämningen och köpa årets finaste och färggrannaste strumpebyxor som jag vet finns till försäljning.Välkomna allihopa och hoppas att vi ses!
Kristinelundsgatan 6-8 Göteborg