lördag 31 januari 2009

Fullständigt förälskad...

...i mina pomatomus!!! Tack Stickfrossa för att du tog initiativet till detta KAL, för jag är helt såld. Jag började sticka i grönblått tvinnigarn, bytte till ett grått, för att slutligen bestämma mig för lila Rowangarn som jag hittade i en fyndkorg.Trots att lila inte alls är någon favoritfärg och att jag länge stod och vägde om jag skulle någonsin sticka i dett garn är jag nu jättenöjd med färgen.Den är underbar. Likaså garnet. Jag är inte alls trött på räta maskor i bakre maskbågen, men detta är ju i för sig min allra första flört med pomatomus. Nej, jag drömmer om höga benvärmare, ja ända upp till låren som man fäster med strumpeband. Jag drömmer om torgvantar(som mina handledsvärmare för övrigt först skulle bli).
Men då måste jag först fundera ut hur man skulle kunna öka i mönstret för till så höga benvärmare behövs det,eller vad tror ni? Någon som har något bra tips i så fall?
Och någon som har tips på var det blir snyggast att börja med en kil till tummen?
Ja jag tror och hoppas att mitt förhållande med pomatomus blir långt och lyckligt!

klänning nr 5

Och allra sist en grön skönhet. Men... det finns en klänning till. En klänning som jag går och tänker på ibland då och då. En klänning som finns hemma hos min syster.Hon köpte en klänning...en endaste, men den är ljuvlig. Jag tror nog att jag måste få visa den med.Får nog ta och fota den nästa gång vi ses där. Ja nog är det ganska underbart med alla dessa klänningar!

fredag 30 januari 2009

klänning nr 4

Svart och vitt...alltid lika fint. Ja på denna bedårande klänning står det ingenting...jag vet inte vilken föreställning den kan ha förekommit i...men det gör mig faktiskt ingenting... för klänningen är så otroligt fin...och min!

torsdag 29 januari 2009

klänning nr 3

En röd klänning igen. Vet inte vilken föreställningen den varit med i, men den har tillhört någon som heter Allis. Även det tycker jag är lite kul att få veta.

onsdag 28 januari 2009

klänning nr 2

Min favorit. Vad det exakt står på etiketten är svårt att se förutom J superstar. Jag tror och hoppas att det är Jesus Christ Superstar...för den har väl också gått på GöteborgsOperan...någon som vet?

tisdag 27 januari 2009

Operan...

...för ett antal år sen sålde Göteborgs operan ut en del av sina kostymer. Trycket var värre än vid flesta konserter...men jag lyckades ändå komma över ett antal klänningar. Nu visar jag min lilla kollektion...en klänning om dagen...
klänning nr 1

onsdag 21 januari 2009

3


Det blev ett mörkt åskmoln. Men precis så lätt och luftig som jag hoppades...

onsdag 14 januari 2009

lite grått och lite blommigt...

favorittightsen som jag sytt i ett tidigare projekt om trikåsömnad, i mönstrat och grått...

som ett tunt moln runt halsen hoppas jag att min fuskpolo i finaste ljusgrå kidmohair skall kännas...


söt som en karamell är denna klänning som jag fyndade idag på rean...

tisdag 13 januari 2009

Idag...

...har jag jobbat i skulptursalen med visuell gestaltning. Salen har stora fönster och ett härligt ljus. Här kommer jag absolut att tillbringa mer tid framöver...

måndag 12 januari 2009

Lite stickat...

har äntligen färdigställt lilla koftan som har varit "nästan färdig" hur länge som helst. I helgen tog jag äntligen fram den och stickade framkanten och valde ut passande knappar. Handledsvärmare i samma garn med mouscher längs hela sidan värmer gott.