onsdag 26 november 2008

Nu går det att beställa...

Nu går det att beställa filthalsband av textil stil
Halsbanden finns i grönt, grått, gråsvart och förhoppningsvis snart även i vitt. Kedjan är nickelfri och 80 cm lång. Maila mig om ni vill beställa...


måndag 24 november 2008

Drömmer...

Just nu tillbringar jag mycket tid med min skissbok. Ja nästan all tid går åt bilder bilder och bilder.Det blir mest drömmande människor just hela tiden...undrar vad de drömmer om?
Själv drömmer jag om lite mera snö...lediga veckor... och tid att få sitta i soffan med ett par rejäla stickor i handen...

tisdag 4 november 2008

Med mitt skissblock...

...försöker jag sitta en stund varje dag. Gränser är det övergripande temat. Idag har jag blandat blyerts med tusch i många färger.

lördag 1 november 2008

Kärt återseende



Ett gammalt loppisynd som legat nerpackad i en låda i sisådär tio år, fick åter se dagens ljus när äldsta sonen skulle på fest med skräcktema i helgen. Förutom att sonen blev en helt fantastiskt galen herr dracula blev även jag åter förälskad i denna svarta sammetscape som jag nästan hade glömt bort. Men imorgon plockar jag fram symaskinen. Capen ska nämligen genomgå en liten makeover och bla bli en tjugo cm kortare, för att passa min nuvarande smak. Sedan får den gärna följa med på en promenad i staden.